Oplevering appartementen te Rotterdam

Op vrijdag 19 juli is de verbouwing van de 3 panden aan de Exercitiestraat in Rotterdam afgerond. De in totaal 9 appartementen zijn naar volle tevredenheid overgedragen aan Vios Vastgoed.



Een klein jaar geleden startte Uijtewaal Bouw b.v. in samenwerking met ANTON VAN DIJK met de sloop van de achtergevel, oude uitbouw, de begane grondvloer en vrijwel alle binnenwanden, waarna de opbouw kon beginnen.



44 stuks stalen buispalen met een lengte van ruim 18 meter zijn aangebracht om de nieuwe betonvloer en uitbouw te dragen. De houten vloeren werden waar nodig gerepareerd of deels vervangen, er is een compleet geïsoleerde nieuwe achtergevel geplaatst welke op onze werkplaats is geprefabriceerd en met hijskranen is geplaatst. Ook het dak is geïsoleerd en vervolgens voorzien van nieuwe dakbedekking. Het hele pand is voorzien van nieuwe kozijnen met isolerende beglazing. De voorgevel is volledig gereinigd, de oude voegen zijn uitgeslepen en hebben plaatsgemaakt voor een fraaie knipvoeg. De belettering op de gevel (ooit aangebracht door de bedrijven die hier waren gevestigd) is in ere hersteld.



Binnen hebben we nieuwe binnenwanden geplaatst, nieuwe badkamers geïnstalleerd, alle plafonds en wanden afgewerkt en ligt er een strakke PVC vloerbedekking op de vloeren.


Met het plaatsen van de keukens zijn de appartementen instapklaar opgeleverd.



Alle negen appartementen zijn verhuurd. We wensen de toekomstige bewoners veel woongenot!

Rotterdam-1 Rotterdam-1
Rotterdam-2 Rotterdam-2
Rotterdam-3 Rotterdam-3
Rotterdam-4 Rotterdam-4